Pivot strategie

De Pivot strategie is een online roulette strategie en online gok systeem welke al zeer oud is. Het is de basis van vele andere roulette systemen en het is een online techniek welke door vele slimme roulette spelers gebruikt wordt. De strategie of techniek helpt je om veel sneller een mooie prijs te winnen. Je weet precies hoe je moet gaan inzetten en ook hoeveel. Het gokwerk wordt iets uit het spel gehaald, maar het blijft nog steeds spannend. Het is een uitstekende strategie voor het roulette spel welke we je graag verder uitleggen. 

De achterliggende gedachte van de Pivot techniek

De Pivot roulette strategie is gebaseerd op de wet van de derde. Het is de natuurwet welke aangeeft dat van de 36 getallen er maar 24 verschillend zijn. De strategie geeft dus eigenlijk aan, dat de getallen welke vallen niet zo willekeurig zijn als je zou verwachten. De kans, dat je volgens deze natuurwet  verliest is natuurlijk erg klein. Je moet wel bereidt zijn om de tijd te nemen om je goed voor te bereiden bij deze online strategie. Wanneer een nummer voor de tweede keer valt wordt het, het Pivot getal. Het is de basis van deze online strategie. Het is namelijk het getal waarop je de volgende 36 ronden je geld op gaat inzetten. 

De Pivot techniek in de praktijk

Wanneer je deze strategie in de pratijk gaat brengen is eht slim om eerst het oefengeld te gebruiken. Je kunt dan namelijk zelf ontdekken hoe het werkt en gaat. Het is belangrijk om de strategie goed te begrijpen, voordat je jouw eigen geld gaat inzetten. Het is heerlijk om te ontdekken hoe de strategie werkt. Wanneer je ziet, dat het werkt met het oefengeld zal het niet zo moeilijk zijn om je eigen geld in te gaan zetten. Je hebt 36 ronden om quite te spelen. Win je immers een keer dan krijg je 36 keer je winst uitgekeerd. Het is uiteraard beter om eerder te winnen om met een serieuze winst naar huis te gaan. 

De dubbele Pivot online roulette strategie! 

Het is mogelijk om de dubbele pivot techniek toe te passen en zelfs een driedubbele pivot techniek. Het is mooi om de mogelijkheden te ontdekken en om te zien hoe je het spel wat leuker kunt maken. Het kan namelijk wel wat saai worden wanneer je moet wachten tot een getal voor de tweede keer valt. 
Wanneer je een pivot getal hebt is het mogelijk om te wachten op een tweede en derde pivot getal. Hierdoor nemen je kansen toe om te winnen. Natuurlijk is het wel belangrijk om voldoende budget te hebben om met meerdere getallen te spelen. Ook zal je volledig achter deze online Pivot strategie moeten staan. 

Gratis testen en dan de bonus pakken! 

Het is goed om eerst deze online roulette strategie te testen. Hierna kun je vo overgave je eigen geld gaan inzetten. Een mooie tussenstap is om gebruik te maken van de verschillende bonussen in een online casino. Een no debosit bonus maakt het mogelijk om met meer speelgeld deze techniek uit te testen. Het is dan mogelijk om alleen al voor het aanmaken van een account een bonus te krijgen. Het is geen groot bedrag, maar kan je wel helpen om snel een mooie geldprijs te winnen. 

Proberen, testen, inzetten en winnen! 

Ons advies is om deze online roulette strategie, welke al vele jaren oud is, eerst goed uit te testen. Wanneer je een keer weet, dat hij goed werkt kun je jouwe eigen geld inzetten en snel ontdekken of ook jij een mooie prijs kunt winnen met de hulp van deze roulette techniek. 

18plus
© Beste Strategie Roulette, 2016
18+
€250 + 0 FS