Verdubbel systeem

Er zijn meerdere systemen waar je uit kunt kiezen wanneer je online roulette gaat spelen. Er zijn een aantal systemen welke gebruiken maken van een verdubbel techniek. Hierbij zet je het dubbele in ten opzichte van de vorige ronde. Je kunt dit bij winst doen en bij verlies. Het verdubbel systeem houdt zich vooral bezig met het verdubbelen van de inzet bij verlies. In dit artikel zullen we het allemaal aan je uitleggen en je ook met een voorbeeld duidelijk maken hoe de strategie werkt. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn en hoe ook jij hier volop van kunt genieten. Het is mooi om te zien hoe je kunt voorkomen om geen verlies te maken. In theorie is dit trouwens een waterdicht systeem. In de praktijk zijn er een paar zaken waar je rekening mee moet houden om het te laten slagen. Natuurlijk delen we deze geheimen met jou! 

De basis van het verdubbel systeem

De basis van het systeem is simpelweg, dat je bij verlies de volgende ronde het dubbele inzet van de huidige inzet. Je doet dit net zo lang tot je uiteindelijk wel gewonnen hebt. Je verlies zal vervolgens gecompenseerd worden en je kunt daarna weer meerdere ronden gaan spelen om meer winst te maken. Het voordeel van dit systeem is, dat je het heel gemakkelijk kunt toepassen. Je kunt het systeem gebruiken bij een enkelvoudige winkans. Bij roulette betekent dit, dat je het kunt gebruiken en toepassen door op rood of zwart, even of oneven en een tot negentien of negentien tot en met zesendertig in te zetten. Het is een strategie welke je met een hoge inzet kunt toepassen en ook met een lage inzet. 

Een praktijk voorbeeld van de verdubbel strategie

Laten we je alles wat duidelijker maken door je een praktijk voorbeeld te geven. We zetten iedere ronde tien euro in op rood of zwart. 

  1. De eerste ronde zet je in op zwart met tien euro. Je verliest jammer genoeg. Saldo is vervolgens min tien. 
  2. De tweede ronde zet je wederom in op zwart. Je inzet verdubbel je tot twintig euro. Je verliest wederom. Je saldo is hierna min twintig. 
  3. De derde ronde zet je het dubbele van twintig euro in en dus veertig euro. Je verliest weer en zwart wordt niet je lievelingskleur. Je saldo is nu min veertig. 
  4. De vierde ronde zet je nu tachtig in (het dubbele van veertig euro). Spijtig genoeg lacht het geluk je niet toe. Je saldo is min tachtig. 
  5. De vijfde rond verwacht je te winnen. Je zet honderdzestig euro in. Je kunt je haren wel uit je hoofd trekken. Je verliest.Het saldo is nu min honderdzestig. 
  6. De zesde en laatste ronde besluit je om driehonderdtwintig euro in te zetten. Gelukkig win je en je wint zeshonderdveertig euro min je oorspronkelijke tien euro aan inzet.
    Eindelijk geluk! 

Je ziet dat het lang kan duren voordat je uiteindelijk wint. Ook is het zo, dat je voldoende budget moet hebben om door te gaan. Na zes ronden moet je al driehonderdtwintig euro gaan inzetten en je was met slechts tien euro begonnen. 

Waarom de verdubbel techniek niet waterdicht is

Het voorbeeld laat al snel de zwakke punten zien van dit systeem. Na een paar ronden moet je al serieus geld gaan inzetten. Wat als je nog een ronde zeven of acht moet spelen om bij zwart toch op winst uit te komen? Heb je wel genoeg budget om zo ver te gaan? Ook kan het zo zijn, dat de tafellimiet vijfhonderd euro is (bijvoorbeeld). Je kunt dan geen zevende ronde gaan spelen. Hierdoor zal het dus niet mogelijk zijn om verder te spelen met de verdubbel strategie. 

Ondanks dat is het een uitstekend systeem. Het is echter verstandig om hier rekening mee te houden en om daarom te starten met een lagere inzet, zodat je minimaal tien ronden je geld kunt gaan verdubbelen. Het systeem is dan nog niet compleet waterdicht, maar je kansen op winst zijn wel goed te noemen. 

18plus
© Beste Strategie Roulette, 2016
18+
€250 + 0 FS